Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obrazek

Jmenuji se Honzin Kupka,na tento krásný svět jsem se vyklubal-to už si nepamatuji ale byl jsem prý dělaný poctivě a za tmy,no tak jsem světlo světa spatřil jsem 24.6.1985 -prostě už jsem stařešina na 22 let.Žiji v malebné východočeské vísce kousek od Týniště nad Orlicí.Jsem vyučený automechanik,automechanikem jsem se mj. 2roky živil v královéhradecké firmě Hacar a.s. na nákl. automobilech,poté jsem 3 měsíce rekonstruoval autoveterány ve firmě Čáslavský a spol s.r.o. a teď jsem již téměř rok a půl v jedné české automobilce,kde jak se říká,,boucháme,,auta,,no pakárna no ale zas vám nesmím všechno vykecat,zbytek osobně hahaha.

Jsem největší maniak a fanoušek italské taneční hudby kterou doslova žiji a hltám plnýma douškama a úspěšně sem zvu slavné italské dje-např. dříve do klubu Karlovy lázně v Praze-Molella,Gabry Ponte,ale miluji mimojiné i house-ten poslední dobou také hodně,dále chill-out-to je taková oddychovka pokaždé před spaním nebo ve vaně,trance,techno,ska,punk,reggae,prostě vícero hudebních stylů na kterých ulítávám.S hudbou vstávám a usínám a ta jediná mě nikdy neopustila a žiji jí naplno .Již 5tým rokem se věnuji prozatím neprofesionálně djingu-mixování a především vlastní tvorbě hudby,vloni jsem jsem se zbavil aparatury jelikož jsem potřeboval penízky na své BMW ale co nejdříve se chystám kompletně si vybavit studio a věnovat se tomu naplno.

Mám takové životní krédo,že život se má užívat plnýma douškama a né ho tu jen promrhat.Člověk má vyzkoušet za ten opravdu krátký živůtek úplně všechny slasti života,vše po čem vždy toužil a nejlepší je když se i živí tím co ho baví a naplňuje ho.Já si užívám co to jen jde,dříve jsem hodně četl,maloval atd ale na to již není čas,čím jsem starší,tím opouštím dřívejší dětské milované koníčky -např. největší motokros,teď žiji naopak auty.Pořídil jsem si dlouho vysněné BMW E30Cabrio a snažím se tak nějak aby vypadalo ale zatím je to nad mé síly a finance jen tečou,také organizuji srazy vozů BMW-jmenované poslední v Týništi nad Orlicí kde nám přijelo 86 vozů,v holicích v loni s výletem na Kunětickou horu a letos chceme ještě podruhé dělat BIG BMW Východní čechy II-někdy 2-3tí týden v Září.BMW mě okouzlilo a u nepustilo.Mám ještě Fiata Bravo 1.6 Abarth zlatá met. komplet udělané auto ale co jsem byl poprvé na sraze BMW a také nejl. kámoši z práce co jsem poznal mě všechno tak okouzlilo značkou BMW,že jí zůstanu nadosmrti věrný.Jezdíme na srazy do Maďarska kde nás vloni málem zastřelili pohraničníci když jsme se z Rakouska nemohli trefit do Maďarska a přijeli po poli přes hraniční čáru a tam nás vytáhli z auta pohraničníci a mířili nám na hlavy samopaly ,no zážitků je plno.

Mimojiné jsem fotoreportér hudebního serveru Wiper.cz a fotím na velkých akcích typu Apokalypsa v Brně,v Praze,po celých Východních Čechách ale i na jihu Čech atd.Fotím vystoupení slavných cizích i našich djů u nás,soukromé party,srazy,....

V blízké době si chci pořídit profi digitální zrcadlový fotoaparát a věnovat se této činnosti profesionálně.

Zabývám se také reklamou a tvorbou internetových stránek a v blízké době si hodlám založit internetový obchod,informační server o hudbě a aukční síň.

Tak jako miluji atmosféru závodů v motokrosu kdy je celé závodiště nasycené sladkým ricinovým olejem a všude se line ten krásný rachot burácejících strojů,tak jako miluji nádherný zvuk originální motorů BMW,který je s ničím nezaměnitelný,tak ještě víc miluji Itálii.

Již odmala stejně jako táta a mám to po něm,ne nadarmo tvrdí že v minulém životě jsme byli italové a vlastně za v historii kdyby to dopadlo lépe jsme mohli mít moře,a být jedna velká římská říše,však už se našli důkazy že staří římani byli až na Moravě,aleto je zas z jiného soudku.

Prostě a jednoduše Itálie je podle mě zhmotněním opravdového skutečného ráje na zemi,jedíme tam s rodiči na letní dovolené co to je jde ji odmalička,měl jsem možnost poznat velkou spoustu zemí západní a jižní evropy ale žádná mi neučarovala tolik jako právě Itálie.

Národ muzikantů,jdete si po ulici plné palem,všude to nádherně sladce voní pizou,rododendrony a oleandry kterými tam mají lemované ulice a na cestě se svidíte bavit mladá děvčata vlnící se do rytmu slastné italské hudby,klidně až do rána a v plavkách,tak pesně pro tohle tak nějak žiji a stejně tvrdím že se tam jednou odstěhuji,miluji tu řeč,kulturu,jejich nejlepší víno,pizu,zmrzlinu,všechno všechno to tam žeru na plno.

Mno to bylo ak nějak základně o mojich koníčcích a práci a teď drobně o mě samotn ém.

Prozatím v rekonstrukci-na web mi nezbývá mnoho času ,již brzy !
















 Copyright by original DJ HONZA
All Rights Reserved !